Trainers en staf seizoen 2023-2024

08-06-2023

Het voetbalbestuur en de jeugdcommissie zijn druk bezig met het aanstellen van trainers en stafleden voor de jeugdteams. Met dit bericht willen we u meenemen in de actuele stand van zaken. Vermeld moet worden is dat er op dit moment nog verschillende gesprekken lopen en dat we hopen om snel weer een nieuwe update te kunnen geven en dat alle teams voorzien zijn.

Overzicht Trainers en Staf Jeugd Versie 8 juni 2023

Op een aantal plekken ziet u staan dat er een gesprek loopt of dat er nog een vacature is. In het eerste geval spreken we met een kandidaat waarvan we hopen dat diegene ‘het gaat doen’. Op de plek waar ‘vacature’ staat, zijn we op zoek naar een kandidaat. Uiteraard doen wij onze best om deze kandidaten te vinden. Echter, het is zo dat deze zoektocht niet makkelijk is. Daarom willen we u vragen om met ons mee te denken: bent u of kent u iemand die we kunnen benaderen voor de rol van trainer, leider of assistent- scheidsrechter, neem dan contact op met een van de coördinatoren van de jeugdcommissie of van het voetbalbestuur. Alle hulp is welkom.

https://svgrol.nl/organisatie/commissies-en-stichtingen/commissie-jeugdzaken 
https://svgrol.nl/organisatie/besturen/voetbalbestuur

Al eerder publiceerden we het tijdspad naar het nieuwe seizoen (https://svgrol.nl/nieuws/8733/tijdspad-jeugdafdeling-voorbereiding-seizoen-2023-2024). We kunnen zeggen dat we aardig op schema liggen, maar constateren ook dat uw hulp bij het vinden van trainers en stafleden zeer zeer welkom is.

Sportieve groet,

Voetbalbestuur en Jeugdcommissie