Voetbalschool

Grol heeft een samenwerking met de voetbalschool van Stichting Voetbal O.P.A.. Deze voetbalschool wordt gerund door Max de Vries jr.. Alle Grol jeugdleden van 7 t/m 15 jaar kunnen zich hiervoor opgeven en dit geldt dan als een derde training. De kosten worden betaald door Grol. Ook niet-Grolleden kunnen zich opgeven voor de voetbalschool. Zij betalen dan zelf een bijdrage aan de voetbalschool.

De eerstvolgende periode start op 4 oktober 2023 Opgave kan via www.voetbalopa.nl

Stichting Voetbal O.P.A.

Voetbalschool

Uit onderzoek van professor Anders Ericsson is gebleken dat je zo’n 10000 trainingsuren nodig hebt om de top te bereiken. Belangrijk daarbij zijn goede faciliteiten, gericht trainen en goede coaching. Dit alles proberen wij spelers en speelsters van 7 t/m 15 jaar te geven bij de voetbalschool door een extra trainingsmoment aan te bieden met gerichte training op hoofdzakelijk techniek en coördinatie. Van 7 t/m 15 jaar is de leeftijdsfase waarin kinderen zich motorisch het best kunnen ontwikkelen en dus perfect om deze vaardigheden aan te leren. Techniek en coördinatie vormen voor ons de basisvoorwaarden om, nu en later, het mooie voetbalspel te kunnen spelen. Wij proberen dan ook iedere speler/speelster op zijn/haar eigen niveau te laten ontwikkelen en zijn/haar eigen top te laten bereiken. Naast de ontwikkeling vinden wij plezier minstens zo belangrijk. Plezier en ontwikkeling gaan dan ook vaak hand in hand samen. Tijdens de trainingen zal er in kleine groepen gewerkt worden om elk individu de aandacht te kunnen geven wat het verdient.

De trainingen zijn op woensdagmiddag van 17:00-18:00 uur en zijn bedoeld voor de jeugd van JO8/MO8 t/m JO15/MO15.

LET OP!
Voor de leden van Grol worden de trainingen vergoed. Zij kunnen dus kosteloos deelnemen aan de voetbalschool. Wel geldt er voor de leden van Grol een ‘aanwezigheidsplicht’. Dit houdt in dat zij alle trainingen aanwezig worden verwacht, maar gedurende de periode 3 trainingen mogen ‘snipperen’. Afmelden wordt dan wel op prijs gesteld.

Iedereen dient zich in te schrijven via het inschrijfformulier op onze website (vormgegeven door onze sponsor Marotura): www.voetbalopa.nl

Dit geldt ook voor alle Grol-leden. Inschrijven voor de volgende periode kan uiterlijk t/m 28-02-2022. Wees er snel bij!

Afmelden

Uiteraard hopen wij dat afmelden niet nodig is en iedereen met plezier naar alle trainingen komt. Mocht je toch een keer verhinderd zijn, dan wordt tijdig afmelden zeer op prijs gesteld. Dit kan door een mail te sturen naar max@voetbalopa.nl met daarin in ieder geval de naam en datum van de afwezigheid.

 

Sponsor van de voetbalschool: