Care for Women - Gewoon Gezond Praktijk is sponsor van Grol Vrouwen 1

17-12-2021

Eline ten Have-Kerstholt heeft haar praktijken in Haaksbergen en Groenlo en is actief als Verpleegkundig hormoontherapeut/Care for Women specialiste en kPNI therapeut.

“Klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) is een oplossingsgerichte, integrale geneeskundige aanpak. kPNI bestudeert hoe het lichaam als geheel functioneert en samenwerkt en hoe het kan dat iemand klachten krijgt of ziek wordt. kPNI verbindt verschillende wetenschappelijke disciplines zoals psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie (hormoonwetenschap), orthomoleculaire geneeskunde en epigenetica met de omstandigheden waarin een persoon functioneert. Door deze inzichten te combineren, vallen de puzzelstukjes rondom een klachtenbeeld in elkaar en weten we wat er moet gebeuren om het lichaam weer gezond en flexibel te krijgen.

Als kPNI therapeut beschik ik over vaardigheden voor diagnose, behandelingsstrategieën en interventies om het lichaam weer te laten functioneren zoals het bedoeld is. En, niet onbelangrijk, hoe je die balans dan ook houdt en verder klachten voorkomt. Want 1 ding weten we zeker: het symptoom is nooit het echte probleem.”

“Ik sponsor Grol 1 dames met veel enthousiasme omdat ik vrouwengezondheid en sport een warm hart toedraag en dat vrouwenvoetbal net zoals vrouwengezondheid meer bekendheid mag krijgen en serieus genomen moet worden. Daarnaast vind ik het mooi dat Grol een maatschappelijk betrokken club is met veel initiatieven en mogelijkheden en dat iedereen er welkom is. Iets dat aansluit bij mijn eigen persoonlijkheid en praktijk."

Wij danken Eline hiervoor hartelijk en wensen haar veel succes!

Video gemaakt door Goldhouse Media (Jip Oostendorp)
Link: goldhousemedia.nl