Grol verlengt contract met hoofd jeugdopleiding Jos Heutinck

19-11-2021

Grol heeft de verbintenis met hoofd jeugdopleiding Jos Heutinck verlengd tot medio 2024. Het hoofd jeugdopleiding is al ruim anderhalf jaar werkzaam in de rol van HJO voor Grol.

"In 2020 werd Jos Heutinck aangesteld als hoofd jeugdopleiding. Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Jos deze rol invult en willen graag met hem verder", aldus het Voetbalbestuur van Grol. "Hij is een harde werker, een betrouwbaar persoon en een verbinder met veel verstand van zaken. We zien veel goede ontwikkelingen bij de jeugd en dat willen we continueren. Deze verlenging draagt ook bij aan de rust rondom onze opleiding, waardoor we de volgende stappen kunnen gaan maken om nóg beter te worden."

Heutinck zelf is ook erg blij met zijn nieuwe contract: "Ik ben blij dat ik mijn verblijf bij Grol met twee jaar heb mogen verlengen. Het getuigt van veel vertrouwen dat Grol met mij verder wil, daar ben ik trots op. In de afgelopen jaren heb ik samen met de trainers en andere vrijwilligers hard gewerkt om het niveau van onze jeugdopleiding verder omhoog te brengen. Daar zit voor mij de sleutel tot succes: Samen moeten we het doen"