Grol JO9-2 wint met 5 - 1 van Viod JO9-2

15-11-2021

Grol JO9-2 speelde zaterdagmorgen in alle vroegte thuis tegen Viod JO9-2 voor de competitie.

Het bleef lang 0-0 en de ploegen waren prima aan elkaar gewaagd. Halverwege de 1e helft viel dan toch de 1-0 door een afstandsschot van Pepijn. Viod zette daarna wat meer aan maar mede door goed verdedigingswerk van Twan en uitstekende reddingen van Djusten bleef het 1-0 voor Grol. Vlak voor rust scoorde Viod dan toch de 1-1 maar gelijk daarop was het Rein die profiteerde van een fout in de verdediging van Viod. Ruststand 2-1.

Direct na rust gaf Matteo van achteruit een mooie pass op Pepijn, die voor de 3-1 zorgde. Hierna was het verzet van Viod gebroken en liep Grol er een aantal keren gemakkelijk doorheen. Matteo scoorde de 4-1 en Dex scoorde met een mooie dribbel vanaf het middenveld de 5-1.

Een mooie overwinning voor Grol en wat zeker niet onvermeld moet blijven is dat Tygo erg gevaarlijk was met zijn dribbels voorin en Louay, die zijn allereerste wedstrijd speelde, dat heel goed heeft gedaan.

Meer foto's van Sanne Waenink op onze Facebook pagina.