Vrijwilligers Grol aan de slag met volgend project Den Elshof

31-05-2021

Vandaag, maandag 31 mei, start al weer de opbouw van de nieuwe kledingopslagruimte. Afgelopen weken vond de sloop van de oude garageboxen plaats.

Bron: Groenlose Gids

Het is in Groenlo alom bekend dat de vrijwilligers(woensdag)groep van de voetbalvereniging Grol wordt aangemerkt als een clubfenomeen. Deze aanduiding is met name gelegen in het feit dat de momenteel dertig vrijwilligers tellende groep van alle markten thuis is. En dat van metselaar tot loodgieter, van timmerman tot stukadoor, van elektricien tot tegelzetter, van schilder tot lasser, van cv-specialist tot tuinman, van interieurverzorger tot schoonmaker en ga zo maar door. Een en ander heeft door de jaren heen geresulteerd in het gegeven dat de groep, naast de verzorging van het vele reguliere onderhoud op het sportpark Den Elshof, zich ook met hart en ziel toelegt op tal van ver- en nieuwbouwklussen.

Opbergruimte voor onder andere verenigingskleding

Op dit moment is de vrijwilligersgroep onder andere in de weer om de oude garageboxen, gelegen in het verlengde van de kleedkamers 10-15 te slopen. Het is vervolgens de bedoeling om op dezelfde plek een nieuwe garage, alsmede een grote opslagruimte voor verenigingskleding te bouwen. Aan de hand van een bouwtekening laat Cor Migchielsen zien dat de nieuwbouw helemaal gerealiseerd zal worden in de stijl van de hiervoor genoemde kleedaccommodatie. ‘Wij streven op de eerste plaats naar een bepaalde eenheid wat betreft alle gebouwen, hetgeen de uitstraling van het totale sportpark helemaal ten goede komt”, aldus Migchielsen, die nog wel kwijt wil dat zijn groep nog enkele klusjesmannen kan gebruiken. “Natuurlijk hebben wij reeds een aantal bekwame vakmensen, maar aanvulling is te allen tijde welkom. Ook al is het alleen nog maar om in noodzakelijke vervanging te kunnen voorzien. Belangstellenden kunnen zich iedere woensdag aanmelden op het sportpark Den Elshof of anders via het e-ailadres accommodatie2@svgrol.nl.