Buitenspeelddag Woensdag 19 juni

18-06-2019

Kom ook naar de Jaarlijkse Buitenspeeldag Groenlo

Kom jij ook lekker sporten en buiten spelen op woensdag 19 juni aanstaande tussen 14.30 en 17.00 uur? En het is niet zomaar buiten spelen, want er zijn allerlei leuke nieuwe activiteiten die je kunt doen. Wat dacht je van bijvoorbeeld dansen, kanovaren, kegelen, skelteren, bloemen plakken en een echte auto beschilderen?

Waar?

Prikkelz organiseert in samenwerking met verschillende organisaties voor alle basisscholen kinderen de jaarlijkse buitenspeeldag in Groenlo aan de Maliebaan en basisschool De Watermolen. De organisatie zorgt voor gratis ranja en fruit. En voor ijsliefhebbers zijn er ijsjes te koop voor € 0,50. Voor ouders is tegen betaling koffie en thee op het terras.

Wat is er te doen?

Voor de sportliefhebbers is er voetbal, tennis, handbal, volleybal en dansen. En ben je gek op water? Dan kun je kanovaren op de gracht en glijden over de buikschuifbaan. Ook kun je voetballen in een bubbelbal, pony rijden en er zijn allerlei leuke en uitdagende scoutingactiviteiten te doen. De kleinere kinderen kunnen zich laten schminken, spelen in de ballenbak en springen op het springkussen op het speciale pindakaasplein! S.V. Grol is aanwezig met een voetbalactiviteit.

Nieuw

Nieuw dit jaar op het Pindakaasplein is het blotevoetenpad en grote zandbak. Verder is er een toffe skelterbaan en een kegelbaan. Kinderen die van verven houden, kunnen zich uitleven op een auto die ze kunnen beschilderen. Tot slot kunnen kinderen bloemen plakken!