Meisjes 7 tegen 7 toernooi bij Longa30

28-10-2006

Op woensdag 18 oktober vetrokken 16 enthousiaste meiden van het sportpark ‘den Elshof’ naar het complex van Longa’30 in Lichtenvoord om daar mee te doen aan het 7 tegen 7 toernooi voor meisjes. Dit toernooi wordt door de KNVB georganiseerd en is ter promotie van het meisjesvoetbal.

 

Sv Grol heeft momenteel geen meisjesteam, maar speciaal voor deze avond waren er twee teams samengesteld van meisjes die in verschillende teams bij sv grol voetballen en een aantal vriendinnen van hen. Aangemoedigd door een aantal ouders die kwamen kijken, maar vooral aangemoedigd door hun teamgenoten werd er fanatiek gespeeld. Helaas wisten de meiden van sv Grol niet zo heel veel wedstrijden te winnen, maar het plezier was er niet minder om.

 

Om in toekomst ook met een meidenteam competitie te kunnen spelen zijn wij op zoek naar meiden die willen voetballen. Er zijn op dit moment meerdere teams in verschillende leeftijdsklassen waar één of meerdere meisjes spelen. Als je het nog niet zeker weet mag je ook eerst alleen een paar keer meetrainen.