Jeugdbestuur nog op zoek naar nieuwe jeugdleiders.

01-07-2006

Terwijl in Duitsland nog volop wordt gestreden op het WK voetbal, helaas zonder onze Oranje-elf, is het jeugdbestuur van SV Grol intussen druk doende om de laatste vacante plekken voor het aankomend seizoen 2006-2007 ingevuld te krijgen. In dit seizoen zullen 392 jeugdspelers verdeeld over maar liefst 33 jeugdteams deel gaan nemen aan de door de KNVB georganiseerde competities. Daarnaast spelen de allerkleinste voetballers in de eigen woensdagavondcompetitie. Voor alle selectieteams heeft het jeugdbestuur gekwalificeerd kader kunnen aanstellen, waarmee het bestuur bijzonder in haar nopjes is. Verder verwacht zij veel van de aanstelling van Jos Porskamp als technisch coördinator bij de jeugd van de voetbalvereniging.

Het is het jeugdbestuur echter nog niet gelukt om bij al deze jeugdteams voldoende begeleiding te plaatsen. Daarom doet zij een beroep op iedereen die het voetbal een warm hart toedraagt en het leuk vindt om met jeugd om te gaan. Vacante plekken zijn er nog bij het 2e team van de A-jeugd (17/18 jaar), terwijl ook bij de C-jeugd (13/14 jaar) nog een aantal leiders/trainers aangesteld moeten worden.

Indien het u leuk lijkt om deze jeugdteams te begeleiden op de zaterdagmiddag of zonodig ook te trainen dan kun u contact opnemen met Frans Heming, de secretaris van het jeugdbestuur, op telefoonnummer 46 48 97.