Jos Heutinck en sv Grol schudden elkaar de hand

14-11-2013

Jos Heutinck en s.v. Grol schudden elkaar de hand in verband met een contractverlenging voor 2 jaar (seizoenen 2014-2015 en 2015-2016).

Zowel de Grol als Jos zijn enorm verheugd, dat de samenwerking met 2 seizoenen verlengd is. Beide partijen zijn dan ook uiterst tevreden over de wijze waarop met elkaar gewerkt wordt.


Jos is bezig met zijn 2e seizoen. Zoals een ieder nog vers in het geheugen ligt, is Grol 1 onder aanvoering van Jos gepromoveerd van de 2e naar de 1e klasse. Een prestatie die nog nooit eerder heeft plaatsgevonden in de clubhistorie van de s.v. Grol.
De overgang naar de 1e klasse is een forse stap. Dat het begin voor de jonge spelersgroep dan ook even een gewenningsperiode is, is dan ook zeer logisch. Ondanks dat, is de teamspirit goed, wordt er hard en fanatiek gewerkt én is er een verder stijgende lijn te bespeuren in het voetbalspel. Jos heeft in deze positieve ontwikkeling zeker een forse hand gehad.

Donderdagavond 14 november is aan spelers en staf van Grol 1 dit positieve bericht medegedeeld en zeer goed ontvangen!

Een en ander is wel onder voorbehoud dat Jos Heutinck wordt toegelaten tot de KNVB cursus UEFA A (TC 1) om aan de voor de 1e klasse benodigde eisen te voldoen. Dit wordt begin 2014 bekend. Voor het huidige seizoen heeft de KNVB hiervoor dispensatie verleend.