Informatie over het nieuwe seizoen 2013 - 2014 Jeugd

12-06-2013

Beste ouders/verzorgers, spelers en begeleiders,

Het jeugdbestuur, COV,kledingcommissie,sponsorcommissie,SEAG en vele anderen, zijn druk bezig om het nieuwe seizoen voor te bereiden. De spelers zijn ingedeeld en we zijn nu bezig om begeleiding te zoeken voor alle jeugdteams.

Begeleiders gevraagd
Voetbal is nog steeds een groeiende sport en we starten volgend seizoen gewoon weer met hetzelfde aantal teams bij de jeugd. We willen graag voldoende begeleiding bij de teams. Ben je toch van plan om veel naar je voetballende kind te komen kijken, dan kun je dat ook doen als begeleider van dat team. Je bent er toch en het helpt ons om alle gaten te dichten.
We hebben tot aan de vakantie nog een aantal Train de Trainer cursusavonden, die je handvaten geven om een team te begeleiden.
Heb je belangstelling, neem dan contact op met het jeugdbestuur via mail, vacature@svgrol.nl of per telefoon, Rob Arink coördinator vrijwilligerszaken 06-22676489.

Indeling spelers en nieuwe begeleiding
Over de spelersindeling van het volgende seizoen, die al sinds 31 mei 2013 op de sv Grol site staat, is met spelers en ouders, waar nodig, overleg geweest, middels een spreekuur met COV en JB. De voorlopig definitieve spelersindeling met de voorlopig toegezegde begeleiding, staat vrijdagavond 14 juni 2013 om 20.00 uur op de sv grol site.

Nieuwe begeleiding jeugd
De nieuwe begeleiding bij de jeugdteams krijgen van het Talento team Robert en Pieter, uiterlijk donderdagavond 13 juni 2013 een mail met alle informatie, die ze nodig hebben om hun team te informeren. In de periode van maandag 17 juni t/m vrijdag 28 juni 2013 zal er getraind worden met de nieuwe teams, volgens het voorlopige nieuwe trainingsschema. Het trainingsschema is met alle andere informatie over het nieuwe seizoen, te vinden onder de button “informatie seizoen 2013-2014”,

Voor teams die nog geen begeleiding of onvoldoende begeleiding hebben, proberen we een passende oplossing te zoeken. Kom ons helpen bij het oplossen van deze uitdaging. We moeten even bedenken hoe we dit gaan doen. Hebben jullie een oplossing? Anders is de enige oplossing: geen training de komende twee weken.

Uitgifte avond 8 t/m 12 juli 2013
Om een vliegende start te hebben aan het begin van het seizoen, hebben we er dit jaar voor gekozen om alles wat het team nodig heeft om te starten, op een moment aan het complete team over te dragen. In de week van 8 t/m 12 juli 2013 gaan we de teams voorzien van kleding, controleren we de ballenkarren, maken we de teamfoto, maken we een persoonsfoto per speler en begeleider, controleren we de Talento account en controleren we alle gegevens van spelers en begeleiding. We maken hier een passend schema voor en zullen jullie hier zo snel mogelijk over informeren.

jeugdbestuursvgrol@hotmail.com
We hopen dat iedereen zijn steentje wil bijdragen, om alles soepel te laten verlopen, zodat we de spelers weer kunnen laten genieten van het voetbalspel in het nieuwe seizoen. Heb je nog ideeën of opmerkingen, neem dan contact op via jeugdbestuursvgrol@hotmail.com

Groeten,
JB en COV sv Grol