Nominaties Jeugdteam van het Seizoen

31-05-2013

Tijdens de afsluiting van het seizoen op zaterdag 15 juni 2013 zal het jeugdteam van het jaar ‘12/ ’13 bekend worden gemaakt. Voor deze titel is een drietal teams genomineerd door het Jeugdbestuur. Hieronder vindt u de genomineerde teams.

Nominatie F3
De F3 wordt genomineerd omdat zij dit voorjaar met veel klasse kampioen geworden in de 2de klasse. Dit deden ze met goede techniek, gecombineerd met goed samenspel en een goede instelling. De spelers van dit team hebben zeker nog een mooie toekomst binnen de Grol. Op het eind van het seizoen zijn ze ook nog kampioen geworden van het F-toernooi in Genderingen.

Dit is zeker een nominatie waardig………

Nominatie E7
De E7 wordt genomineerd omdat zij met een voortreffelijke inzet kampioen is geworden in de najaarcompetitie. Dit team toont aan dat je met veel verschillende kwaliteiten ver kunt komen door maximale inzet en een sterk doorzettingsvermogen en de juiste tactiek. De mentaliteit van dit team is een voorbeeld voor Grol. Daarnaast is de sfeer in rond het veld geweldig.

Gezien het bovenstaande is ook dit team zeker een nominatie waardig………

Nominatie Meiden E1
Voor het eerst in de 95-jarige geschiedenis van de SV Grol is een meiden E team voorjaarskampioen geworden in de 2e klasse.
Naast ieders individuele kwaliteiten hebben deze enthousiaste meiden zich, in korte tijd, ontwikkeld tot een team. Zowel qua samenspel, fysieke kracht als doorzettingsvermogen. Dat dit tot resultaten heeft geleid, blijkt uit het feit dat dit team ongeslagen kampioen is geworden.

Terechte nominatie voor team van het jaar.