Grol en Grolsch kunnen niet zonder elkaar

27-03-2013

Sportpark Den Elshof en Grolsch vinden elkaar opnieuw

Er was afgelopen zondag om diverse redenen sprake van een echte Groenlo - Grol - s.v. Grol - Grolsch happening. Een en ander begon natuurlijk met de voetbalderby Grol - WVC oftewel Groenlo - Winterswijk op het sportpark Den Elshof aan de Oude Winterswijkseweg in Groenlo.

Nadat de hoofdmacht van Grol eerder in deze competitie 2012-2013 in Winterswijk een 2-3 overwinning had behaald, ging de formatie van trainer/coach Jos Heutinck afgelopen zondag op het eigen sportpark Den Elshof tegen de Winterswijkse formatie andermaal met een duidelijke zege aan de haal: 3-1.

Feest alom en dat natuurlijk ook in het Sportcafé op het sportpark Den Elshof.

En dat er in een bomvol clubgebouw volop feest werd gevierd, had niet alleen te maken met de dikverdiende overwinning op WVC, maar ook omdat de VSVG (Vrienden van de s.v. Grol) in het afgelopen weekend de bekende voorjaars fancy fair organiseerde. Een enorm spektakel, dat altijd zorgt voor veel belangstelling en dito deelname aan de diverse gokactiviteiten. Ook in het afgelopen weekend werd nog weer eens duidelijk, dat de opzet van de VSVG om een en ander twee keer per kalenderjaar te organiseren een schot in de roos is.

En wat het feest afgelopen zondag helemaal compleet maakte, was de ondertekening van een nieuw contract tussen enerzijds het sportpark Den Elshof (familie Porskamp) en anderzijds Bierbrouwer Grolsch. Terwijl er volop werd gefeest in het Sportcafé, werd in de bestuurskamer van de s.v. Grol het nieuwe contract ondertekend door Rob Porskamp namens het Sportcafé op het sportpark Den Elshof en Alex Evenhuis en Henk Meijer namens de Koninklijke Grolsch Bierbrouwerij.

Vanzelfsprekend mag het daarbij niet als nieuws in de oren klinken dat er daarbij geproost, geklonken en geplolpt werd op de nieuwe verbintenis. Dit laatste werd met alle aanwezigen gedeeld. Want nog maar amper na de ondertekening kregen alle op dat moment in het Sportcafé aanwezige bezoekers spontaan een consumptie aangeboden namens beide ondertekenaars. Een spontaan gebaar, dat door een ieder bijzonder op prijs werd gesteld!


Het nieuwe Grolsch-contract wordt ondertekend door vlnr Henk Meijer, Rob Porskamp en Alex Evenhuis.