Selectietrainers seizoen 2013 2014 bekend

24-02-2013

Na diverse gesprekken kunnen we met genoegen de trainers voor het nieuwe seizoen (2013-2014) bekend maken.

Grol 1 - Jos Heutinck 

S.V. Grol en Jos Heutinck zijn bij de aanstelling van Jos een contract van 2 seizoenen (2012/2013 en 2013/2014) overeengekomen. Gezien de werkwijze en gedrevenheid van onze hoofdtrainer is dat tot nu toe gezien geen verkeerde beslissing geweest. Dat wij niet de enige zijn met die mening, bleek wel tijdens het evaluatie overleg met de spelersraad van Grol 1.


Grol 2 - Ronnie Boers

De spelersraad van Grol 2 en de Technische Zaken gaan met een goed gevoel een 3e seizoen van Ronnie tegemoet.


Grol 3 - Mark Reinders

Ook hier geldt, dat spelersraad Grol 3 en Technische Zaken blij zijn met de verlenging. Ook voor Mark zal dit zijn 3e seizoen zijn. Op dit moment volgt Mark de trainerscursus UEFA C (TC 3). Daar plukken we nu de vruchten al van.


Grol A1 - Michel Kamphuis

Bart Porskamp (1 van de 2 huidige trainers A) zal i.v.m. deeltijdstudie stoppen als trainer. Wij respecteren natuurlijk zijn keuze, maar hadden nog graag van zijn voetbalgogme gebruik gemaakt. Desalniettemin zijn we blij dat Michel aangegeven heeft, graag nog een jaar de A-jeugd te willen blijven trainen.


Grol B1 - Kevin Vos

Het seizoen 2013/2014 zal voor Kevin het 2e seizoen zijn. Gedrevenheid en teambuilding zijn voor Kevin zeker geen onbekende termen.


Grol C1 - Christian Pillen + Mart Willemsen + Max de Vries jr.

Het jonge trainerstrio zal ook in het nieuwe seizoen met hetzelfde fanatisme en leergierigheid de C-selectie onder hun hoede nemen


Grol D1/D2 - Max de Vries + Mark van Meurs

Al een geruim aantal jaren het trainersduo van de D1/D2-selectie. Ook in het nieuwe seizoen zullen ze met de vaste begeleidingsgroep proberen hoge ogen te gooien.


Grol E1 - Bert Roeterdink

Bert is wederom bereid gevonden om zijn trainerscapaciteiten in te zetten voor onze E-jeugd. Daarnaast is Bert dit seizoen ook begonnen met het organiseren van techniektrainingen waarbij hij ondersteund wordt door enkele Grolspelers. Ook dit zal hij in het nieuwe seizoen blijven doen en daar waar mogelijk uitbreiden.


Grol F1 - John Lightenberg

Ook John heeft al geruim aantal jaren onze toekomstige vedetten de grondbeginselen van het voetbal mogen en willen aanleren. Geweldig dat hij dit naast de rol van Klassecoördinator F (COV) ook in het seizoen 2013/2014 wil blijven doen.


Dames - Carry Walterbos

Dit seizoen heeft Carry weer haar 'oude' passie voor het damesvoetbal opgepakt en wel in de rol als trainster. Met de ervaring die zij in het damesvoetbal heeft, kan en wil ze ook in het nieuwe seizoen haar bijdrage leveren aan het damesvoetbal.


Grol MA - Rein Nienhuis + Ronald Westervoorde

Rein en Ronald hebben ook de afgelopen jaren hun inzet getoond bij de Meiden A. Met de gevolgde cursus 'Train-de-trainer' die de Graafschap organiseert voor convenantpartners gaan zij en wij met goed vertrouwen het nieuwe seizoen in.


Grol MB - vacature

Helaas heeft Vincent te Brake door privé-omstandigheden (studie en eigen sportcarrière) niet meer de tijd om de Meiden B te trainen. Daardoor wordt het trainen van de meiden de laatste tijd door Rein en Ronald overgenomen. Voor het nieuwe seizoen zijn we dus nog op zoek naar een gedreven, enthousiaste trainer/trainster voor de Meiden B.


Grol E1/E2 - Jeroen Schuurmans

Het aantal voetballende meisjes in de E is nog steeds groeiende waardoor Jeroen dit seizoen al 2 meidenteams onder zijn hoede heeft. Naast zijn drukke baan vergt dit de nodige tijd en energie. Jeroen heeft aangegeven best graag zijn taak ook in het nieuwe seizoen te willen vervullen, maar zal hier tegen het einde van dit seizoen definitief uitsluitsel geven.


Nu de trainers bekend zijn, zal het Jeugdbestuur binnenkort starten met het inventariseren en invullen van de overige trainers, leiders en grensrechters.

Het COV is uitemate gelukkig met de inzet en bereidwilligheid van bovenstaande mensen en zijn zeer verheugd om ook in het nieuwe seizoen weer van hun capaciteiten gebruik te mogen maken!

Maaaaaar ..... dit seizoen is nog niet ten einde. Dus wensen wij bovenstaande mensen (incl. de begeleiding) niet alleen voor volgend seizoen, maar ook zeker nog voor de 2e helft van dit seizoen zeer veel succes én sportplezier!!!

Commissie Opleiding & Vorming (COV)