Korte terugblik Winterprogramma jeugdteams

15-01-2013

Sint bij de S.V. Grol…

Op 1 december jl. is de Sint met zijn pieten op bezoek geweest bij de S.V. Grol. Echter voordat de Sint was gearriveerd, bezorgden Fleurtje Bloemengeurtje en Trijs Waterijs van Kletskoek Entertainment, vele jongens en meiden van de F-jeugd hilarische momenten. Daarna was het tijd voor de talenten zelf om in actie te komen met de spellen 'Ren je Rot' en paaltjesvoetbal. Na deze activiteiten was het dan eindelijk zover... Sinterklaas en de hoofdpiet kwamen onder luid zingen van de aanwezige F-pupillen binnen in de sporthal. Elk team werd naar voren geroepen en kreeg wat leuks van de Sint te horen. Met als cadeau een voetbal onder de arm en nog een handje vol pepernoten gingen de talenten weer voldaan naar huis!

Bioscoop uitje voor de E en F jeugd…

Zaterdag 22 december jl. was het een echt uitje voor de E en F jeugd. Mede namens bioscoop Skopein te Winterswijk, de leiders en ouders die reden, was het mogelijk om met de jongens en meisjes naar de bioscoop te gaan. Met veel enthousiasme zocht iedereen een plekje in de zaal en in totaal waren er 220 stoelen bezet. De E –jeugd heeft genoten van de film; ‘de groeten van Mike’ en de F jeugd van de film; ‘Nico 2’. Het was een zeer geslaagde ochtend met vele positieve reacties van de kinderen, leiders en ouders.

Zaalvoetballen A & B klasse…

Zaterdag 22 december jl. stond voor de spelers van de A en de B klasse in het teken van zaalvoetbal. Van beide klasses waren ongeveer 28 spelers gekomen om een lekker potje te ballen. Nadat de spelregels waren uitgelegd en het scorebord was ingesteld begon het toernooi voor de jongens en meiden van de B die gemengd waren ingedeeld in vier teams. Onder het genot van goede muziek verliep het toernooi vlekkeloos en na afloop was er voor alle deelnemers een consumptie beschikbaar gesteld. Vervolgens was het de beurt aan de A klasse. Ook hier werden vier teams gemaakt waarbij alle drie de A elftallen door elkaar werden ingedeeld. Aansluitend op dit toernooi volgde een gezellige avond in de kantine waar voor de jongens een biertje klaar stond, al met al een zeer geslaagde activiteit!

Zaalvoetballen C en D klasse…

Zaterdag 29 december jl. waren de spelers van de C en D klasse aan de beurt om een lekker potje te zaalvoetballen. Van de D klasse waren er 32 spelers aanwezig en van de C klasse 46 spelers. Om ervoor te zorgen dat de spelers genoeg wedstrijdjes konden spelen is het schema iets aangepast en zijn er iets kortere wedstrijdjes gespeeld. Ook hier zijn de teams door elkaar gemengd en was het leuk om te zien hoe iedereen leuk met elkaar omging tijdens en tussen de wedstrijden. Ook na afloop was er voor iedereen een consumptie. De commissie nevenactiviteiten wil iedereen hartelijk bedanken die meegeholpen heeft om de hierboven genoemde activiteiten soepel te laten verlopen.

Met vriendelijke groeten,

Commissie nevenactiviteiten