Liverpool winnaar Albert Heijn Wallerbosch F-competitie.

27-05-2010

In een zinderende finale is Liverpool uiteindelijk de winnaar geworden van de AH Wallerbosch F- competitie.

Het ging lange tijd gelijk op en het was een echte finale. Beide teams wisten wat er op het spel won. Het leek op een beslissende penaltyreeks af te stevenen, maar vlak voor tijd kwam de 3-2 voor Liverpool op het bord. Door deze uitslag werd Ajax keurig 2e.

Om plaats 3 en 4 ging het tussen De Graafschap en Barcelona. Ook hier was het een mooie strijd tussen 2 gelijke teams. Toch bleek de Graafschap iets sterker, ze wonnen met 4-3.

Dan de strijd om de 5e plaats. Deze ging tussen Juventus en Real Madrid. Hier leek alsof Juventus de 5e plek gingen pakken, maar Real liet zich niet kennen en knokten zich terug in de wedstrijd. Uiteindelijk won Real met 7-2.

Tot slot de strijd om plek 7 tussen PSV en Twente. Ook hier was er eigenlijk geen winnaar. De teams waren aan elkaar gewaagd en na 40 minuten stond de uitslag 3-3 op het bord. Penalty`s moesten uitsluitsel brengen. Altijd een loterij. De pingels werden beter genomen door Twente en zij werden dus 7e.

Nadat alle leiders bedankt werden volgde de prijsuitreiking. Hoofdsponsor Bas Wallerbosch overhandigde de prijzen.

1. Coach van het toernooi, René Eulink
2. Keeper van het toernooi, Bridget Reukers
3. Verdediger van het toernooi, Pepijn Analbers
4. Middenvelder van het toernooi, Ids de Vries
5. Aanvaller van het toernooi, Juul Krabbenborg

Alle prijswinnaars proficiat! Nadat de wisselbeker was uitgereikt aan Liverpool kreeg iedere speler nog een zakje snoep en een herinnering van de sponsor en zat het toernooi erop.

Uitslagen:
1. PSV- Twente 3-3 (Twe wns)
2. Juventus- Real Madrid 2-7
3. Graafschap- Barcelona 4-3
4. Liverpool- Ajax 3-2

Eindstand:
1. Liverpool
2. Ajax
3. Graafschap
4. Barcelona
5. Real Madrid
6. Juventus
7. Twente
8. PSV