Speelronde: 20
Scheidsrechter: De heer H.B.J. Lansink uit Oldenzaal
Eindstand: 3-3
Ruststand: 0-3
Scoreverloop: 24e min. 0-1 Maarten Eerens; 29e min. 0-2  Tom Haggeman; 33e min. 0-3 Tim Arends; 54e min. 1-3 Björn Koldewey; 59e min. 2-3 Erwin van de Wolfshaar; 75e min. 3-3 Sander Nijhoff
Gele kaarten: Twee aan de zijde van Pax
Rode kaarten: Geen
Afwezig bij Grol: Tom Kaak (blessure)
Opstelling:
Doel: Dennis Dibbets
Achter: Jorrit Splitthoff, Wouter Scharenborg (39e min. Jean-Paul Papen), Dennis Pasman en Wouter Pillen
Midden: Simon Dibbets, Christian Pillen (39e min. Björn Koldewey en 57e min. Chris Schlattman voor Björn Koldewey)  en Lennard Walterbos
Voor: Erwin van de Wolfshaar, Sander Nijhoff en  Michel Kamphuis
Pupillen van de week: Mike te Brake en Jan Arink
Sponsor wedstrijdbal: Thebo Speelautomaten Groenlo
Bijzonderheden: Ook tijdens de voorjaars fancy fair 2010 van de V.S.V.G. bleef Grol 1 in een thuiswedstrijd ongeslagen!

Het eerste team van Grol heeft de neerwaartse spiraal van de afgelopen weken enigszins doorbroken. Was het afgelopen zondag in de eerste helft nog bittere armoede, in de tweede helft wisten de manschappen van trainer/coach Henry Golstein een 0-3 achterstand tegen Pax Hengelo Gld. om te zetten in een 3-3 eindstand. En met een beetje meer geluk had een overwinning bij de eindstreep zelfs tot de mogelijkheden behoort.

In eerste instantie leek het erop dat de slechte prestaties tegen AWC uit en tegen SDOUC uit in eigen huis een vervolg zouden krijgen. Immers de eerste helft tegen Pax Hengelo Gld. was niet om aan te zien. Het was dat het mooie weer meewerkte, anders was het opgekomen publiek reeds bij de rust van de wedstrijd huiswaarts gekeerd.

Voor eigen publiek ging Grol van start met kansjes voor Christian Pillen, Sander Nijhoff en Erwin van de Wolfshaar. Maar het was tegenstander Pax, die weifelend optreden van de Grolachterhoede afstrafte en een 0-1 voorsprong nam. Nadat Pax een bal op de lat mikte, kon aanvaller Tom Haggeman de tweede treffer vrij inkoppen. Nadat Erwin van de Wolfshaar in het strafschopgebied onderuit werd gehaald, waarbij scheidsrechter Lansink uit Oldenzaal weigerde een strafschop te geven, zorgde Tim Arends bij een tegenaanval met een Arjen Robben goal voor een voor Pax florissante voorsprong van 0-3.

Moest Christian Pillen zich vanwege een aanslag op zijn kuitbeen noodgedwongen laten vervangen door Björn Koldewey, meer dan opvallend was het dat de na lange tijd in de defensie teruggekeerde Wouter Scharenborg reeds in de eerste helft het veld moest ruimen voor Jean-Paul Papen.
Na de thee kwam Grol als herboren uit de kleedkamer. En dit resulteerde reeds in de 54e minuut in een treffer van Björn Koldewey, een speler die ondanks dit doelpunt in totaal amper 20 minuten speeltijd kreeg van zijn trainer.
Voor de tweede treffer van Grol tekende Erwin van de Wolfshaar, die een hoekschop van Lennard Walterbos fraai inkopte. De derde goal van Grol kwam op naam van spits Sander Nijhoff, die de bal op een ongelooflijke wijze achter de goalie van Pax werkte.

Uiteindelijk was iedereen blij met het gelijke spel, terwijl Grol toch eigenlijk de volle buit, te weten drie punten in deze wedstrijd had moeten behalen.

Voor Grol zijn er in dit seizoen nog twee competitiewedstrijden te gaan. De eerstvolgende wedstrijd staat zondag a.s. op het programma en dat is derby in Lichtenvoorde tegen Longa ’30. De laatste twee wedstrijden in de voetbalcompetitie 2009-2010 beginnen allemaal op hetzelfde tijdstip en dat is om 14.30 uur!