Nieuwe coachjacks Seniorenteams

01-02-2023

De leiders van de Seniorenteams lopen er weer mooi en lekker warm bij. Afgelopen weekend ontvingen zij de nieuwe coachjacks. Deze prachtige nieuwe jacks zijn gesponsord door WarmteService Groenlo, Chiel Meekes Partijgroothandel en De 12e Man. Vertegenwoordigers van WarmteService en De 12e Man waren aanwezig om de jacks te overhandigen. De jacks zijn enthousiast ontvangen.

Foto: Sanne Waenink

WarmteService Groenlo is daarmee een nieuwe sponsor bij Grol. Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan 500 medewerkers, 80 vestigingen door heel Nederland, een pakket-distributiecentrum in Zaandam, klantenservice in Purmerend en een hoofdkantoor in Amsterdam. En dus een vestiging in Groenlo (aan de Industrieweg). Zij leveren een groot assortiment aan cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, airconditioning en ventilatie. Vanwege het uitgebreide assortiment en professioneel advies zjn zij een goede partner voor installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelfvers.

Chiel Meekes Partijgroothandel is al meer dan 15 jaar specialist voor de in- en verkoop van restpartijen en faillisementpartijen. Zij bevinden zich op de B2B-markt en verkopen alleen aan ondernemers. Bij hen kun je producten inkopen tegen een zeer lage prijs, tot wel 70% goedkoper dan normale groothandelsprijzen! Zij inkopen en verkopen alles, maar echt, alles! Zij zijn momenteel gevestigd in Eibergen en Winterswijk en hebben een geweldig team van inmiddels circa 50 medewerkers.

De 12e Man is een relatief nieuwe tak binnen de club. Via leden, die men mooie activiteiten aanbiedt, zamelt men geld in en men streeft er naar dat iedereen binnen de club de juiste faciliteiten heeft om het mooie spelletje voetbal maximaal te kunnen beleven.

Samen hebben ze het dus mogelijk gemaakt dat de leiders van de seniorenteams er in het weekend weer warm en mooi bijlopen.