GROL JO11-3 voor de 2e keer KAMPIOEN in 1 seizoen!

21-05-2022

Het lijkt haast onmogelijk, maar GROL JO11-3 heeft het hem geflikt: 2 maal kampioen in 1 seizoen. Waar in de 2e fase het kampioenschap nog gedeeld moest worden met Rigtersbleek, wist het team het kampioenschap nu helemaal voor zichzelf te behouden. Er moest alleen nog wel gewonnen worden van HSC/Buurse en dat gebeurde dan ook.

In het begin van de eerste helft was de spanning duidelijk zichtbaar waardoor het spel op en neer golfde. Het was nota bene Frederik, net terug  van een blessure, die de score opende. Hij wist met een bekeken boogbal de keeper te passeren, 1-0. Grol kwam beter in het ritme en nog voor rust zorgde Dion met een mooi schot voor de 2-0. Na rust bleef Grol geconcentreerd spelen waarbij er nauwelijks kansen werden weggegeven. Het was Dion die de 3-0 op het scorebord zette waarna Pim er, na een formidabele individuele actie, voor zorgde dat de eindstand 4-0 werd.

“Deze voelt nog beter dan de vorige!” aldus de trainer. “Een teamprestatie waar we met zijn allen trots op mogen zijn!”

Grol JO11-3 van harte gefeliciteerd!!!